tisdag, mars 27, 2012

Business Arena Gbg

Lyssnar till lager/logistik föredrag på business arena i Göteborg. Intresset är stort, stolarna tog slut så det blev ståplats. Bådar dock gott för vårt lager/logistik projekt i gbg.

Återkommande under dagen är att det är svårt att få fram mark, detaljplaner etc i Göteborg. Kom igen nu politiker, ta beslut som stärker Göteborg.

fredag, mars 23, 2012

Mood Sthlm

Grymt imponerad över Mood, sjukt bra koncept. AMF har verkligen lyckats. Hoppas Sthlm är moget för Mood. Antar att hyrorna är ngt helt annat år 1 mot år 3. Hjälpt dock till med att konsumera idag på lunchen.

torsdag, mars 22, 2012

Bankmingel

Befinner mig på mingel med bank- och fastighetsfolk. Det surras mycket, det ligger i luften att man vill att det ska hända ngt. Alla verkar sugna på affärer. Men att i detta forum säga att bankerna är bromsklossen, kanske jag ska hålla för mig själv ;-)

lördag, mars 17, 2012

Bra vecka

Stort fokus i veckan har varit att följa upp alla bra möten på Mipim. Jag har också startat alla mål- och utvecklingssamtal med de medarbetare jag ansvarar för. Det är både roligt men utmanande.
Idag rensa jag tankarna med att springa i Lill Jansskogen. Slog personligt rekord i hur lång tid jag var ute, säger kanske mer om tempot än sträckan ;-)

söndag, mars 04, 2012

Mipim 2012

Imorgon åker jag även i år ner till fastighetsmässan Mipim. Det blir intensiva dagar, med flera intressanta och viktiga möten.
Jag har med mig 5 konkreta uppdrag (3 teasers och 2 prospekt)att marknadsföra och 4 idéer som förhoppningsvis leder till affärer.
Jag landar imorgon efter lunch och hinner med ett möte innan Newsecmiddagen. Jag ser framemot att träffa kollegorna från de andra länderna och se vad de har i pipeline. Sen blir det 9 möten på tisdag, 6 möten på onsdag och så hinner jag med 2 möten på torsdag innan jag flyger hem vid lunch. Är laddad!