söndag, januari 11, 2009

Bridezilla


Med risk för att jag blir en bridezilla...har senaste veckan nog slagit rekord i att surfa på nätet. Jag har hittat allt från festlokal till min drömklänning som jag var och provade i fredags. Kan dock inte lägga upp något här med risk för att blivande maken ser den.

Helgen har varit supermysig, middag med vänner på Clas på hörnet i fredags, långlördagslunch med vänner och kvällen blev det födelsedagsfest hos kollega.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Raring...jag kan se det framför mig. Men du, jag höll också klänningen hemlig först, men sen ändrade jag mig. Svårt att få en helhetsbild hur man som bröllopspar ser ut tillsammans om man inte provar kläderna i hop. Bara ett tips!

Kram på dig lilla fästmön!

jarkeborn sa...

Stressa inte ihjäl dig! Jag är helt övertygad om att det kommer bli ett fantastiskt bröllop. Annars har ju jag och din mamma ju redan planerat ditt och Martins bröllop på juldagen :)

V i ska ju fixa lite buffé med rostbiff, kyckling och potatisgratäng och lite smarriga frukter. Sen ska vi ta en tur till Tyskland och handla sprit. Jag fixar kladdkaka (det enda jag kan göra). Fredrik sjunger och sen tar du din mammas gamla klänning :). Klart!

Kram,
Christoffer

Petra Örn sa...

Ha ha ha, det lät som ett perfekt Anna-bröllop, precis din stil!

Anonym sa...

Christoffer, glöm inte att både vigseln och festen ska vara i trädgården till stugan (allt för att spara på resor) med en altanmatta som golv. Partytält finns på Jula och altanmattan sponsras av Träff Golv och Färg! Maten serveras på papperstallrikar som köps på Överskottsbolaget! Blommor plockas förslagsvis bakom trädgården.

Så, nu börjar det ta sig... :P
Anna du kan slappna av, vi har tänkt på allt! ;)

Anna K sa...

tack för all omtanke, men nej tack :-)

Anonym sa...

Va? Nu förstår jag inte alls... Trodde det var klirrat och klart redan! Jag och Christoffer har ju redan bokat färja och allt... ;)