tisdag, januari 13, 2009

Ring

I förra veckan gav vi Atelier Ajour i uppdrag att leta sten, idag har vi beställt ringarna. Det blir en diamant enstensring med flanderslipning som förlovningsring och en kanalring med små stenar i rad. På bilden ses två ringar som juveleraren gjort som har inpirerat mig, sen kommer han skapa två nya efter hur jag vill att de ska vara.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa var superfina!! Ska bli kul att se hur din ser ut sen.
Men du är det 2 ringar vi snackar om nu, förlovningsring med en diamant och kanalringen till vigselring eller fattade jag fel?

Anonym sa...

Supersnyggt!! Kan man själv välja kvalité på stenen, storlek och slipning och sen få den i vilket utförande man vill?! Snacka om skräddarsytt... :)

Anna K sa...

Yes, först väljer du slipning, sen väljer du karat storlek och sen väljer du färg om det ska vara river eller TW. Samt att man sätter en budget för ringen/ringarna.

Sen letar han upp en sten som motsvarar din krav. Därefter har vi suttit ner och formgivit ringen. Så det blir enstensring i förlovning och sedan en kanalring i allians/vigselring.

Ska bli superspännande.

Anonym sa...

Ok, jag vi får sncka om det sen lite nyfiken på hur det funkar jämfört med min eftersom jag bara ringde och bokade en för att va säker på att ngn fanns när vi kom till Paris. Du får säkert mer för pengarna också...men du är bättre på affärer än jag gumman! särskilt som du ej tappar bort dem sen.. puss

Anonym sa...

Har ju glömt att säga GRATTIS!!! Vad kul! Jättefina ringar också, ska bli roligt att se hur de blir. Stor kram Jossan