torsdag, december 14, 2006


Några coola händelser som hänt senaste tiden:
14 november samma dag som min barndomsvän Zara fyllde 30 år, så var jag på plats i Haparanda och Akelius (företaget jag jobbar för) satte ner 25 flaggor på marken där det nya köpcentrat ska byggas på gränsen mellan Sverige/Finland i Haparanda och Torneå.

Efter IKEA beslutade sig för att bygga ett nytt varuhus i Haparanda har det blivit en byggboom! Häftigt att få vara del utav detta. På bilden ser ni förprojektering för Arctic Light Shoppingcenter ritat av Tirsen & Aili i Luleå. Läs artikeln i Dagens Handel.

http://www.haparanda.se/nyheter/5.8f5333e10e84a06bc380009450.html

YEPP I BUDAPEST 12-15 okt
YEPP är EPP-gruppen i Europaparlamentets ungdomsförbunds, grundat av vår statsminister Fredrik Reinfeldt. Temat för seminariet var hur terrorism kan motverkas utan att de mänskliga rättigheterna inskränks. Vi besökte även House of Terror, ett museum som återberättar Ungerns mörka tid under kommunism. Huset användes under 1930 och 40-talet till att förvara hundratals oppositinella i miniceller. På bilden till höger ses jag tillsammans med Christian Holm, vice president i YEPP tillika riksdagsledamot och MUF-kollega. Till höger foto från första YEPP-kvällen tillsammans med Ella Bohlin, ordf KDU.

Inga kommentarer: