tisdag, februari 13, 2007

Tjingeling

Har inte hunnit skriva på några dagar, men viktigast av allt: -min efterlängtade Bayswater (väska) har anlänt från Karlstad. Tack Christian!!! I helgen hade MUF Skåne distriktsstämma, kunde tyvärr inte delta. Efter utbildning och jobb så var vi hos Malin och Magnus som hade lagat underbar god mat. För att senare i helgen köpa med oss indiskt till Anna & Philip. Intensiv helg, då även min faster hann hälsa på oss och fika. De har varit med på möbelmässan i Älvsjö och ställt ut mattor. Annars har det varit att beta av lite jobb och mkt inläsning inför nämnden idag samt planering av vårt nya kök.
Martin med Anna & Philips hund


Under måndagen var det utbildningsdag med Kammarrätten i Riddarhuset och i självaste Riddarsalen. Häftigt att se alla familjers sköldar!

I dag åt jag en underbar sallad vid lunchmöte på Tures med affärskontakt och därefter kaffe på Espresso House. På vägen till sammanträde med trafik- och renhållningsnämnden hann jag med att shoppa en svart klänning på rea hos Karen Millen, och ett par boots på Angela C båda är helt bedårande!

AnnaMikaela i Riddarsalen

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna!

Synd att Du inte kunde komma på vår stämma, Vi läste dock upp Din hälsning på middagen och sände alla många tankar till Dig!

Kram Anna Gustafsson (Malmö)